Szecheny Image

Rólunk

Panziónk Budaörs szélén, csendes kertvárosias övezetben helyezkedik el, csupán 5 perces autóútra az M1-M7-es autópálya legközelebbi kijáratától.
A meglévő közel 30 éves épületünk 2020-2021-ben a Kisfaludy2030 programnak köszönhetően teljes felújításon esett át, melynek keretében kívülről és belülről egyaránt megszépült. Az épületbe lépve egy új és modernebb társalgó és recepciós pult fogadja az érkező vendégeket. Tovább növelheti komfort érzetünket a modern stílusban felújított fürdőszobák, az új nyílászárók és a felújított fűtéshálózat is. A kerti terasz beépítésével növeltük éttermünk kapacitását, így már akár 100 fős lagzi helyszíneként is szolgálhatunk.
20 db szobánk között biztosan minden ide látogató megtalálja a számára ideálisat. Rendelkezünk 2-3-4 ágyas és 2 légteres azaz 5 ágyas apartman szobákkal, melyek saját fürdőszobával rendelkeznek.
A szobákban kábel-TV, és a szálláshely egész területén ingyenes wifi elérhetőséget biztosítunk.
A recepción társalgó és bár működik, valamint a vendégek a szálláshely parkolóját is ingyenesen használhatják.
A Panziónk kikapcsolódási lehetőségei bővültek. A beltéri szórakozást biztosító biliárdasztal mellett, már szabadtéri bográcsolásra, sütögetésre, vagy éppen biciklibérlésre is van lehetőség. Hidegebb napokon női-férfi finn szauna lehetősége biztosított.(előre egyeztetést igényel)
A recepció 16:00 22:00 óráig működik. Amennyiben később szeretne érkezni, van rá lehetőség + díj ellenében max. 24:00 óráig, egyeztetést követően
A Budaörsön belül közlekedő ingyenes busz megállója 50 méterre van. Az ingyenes busz óránkénti csatlakozást biztosít a közlekedési csomóponthoz, ahonnan busszal vagy vonattal 15 perc alatt elérhető Budapest központja.
A Budapest Liszt Ferenc repülőtér 40 perc alatt elérhető autóval.