Szecheny Image

Széchenyi tervről:

Projekt azonosítószáma: GINOP-5.3.12-19-2020-00069

Kedvezményezett neve: PEREGRINO Panzió Szolgáltató és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Foglalkoztatásbővítés ösztönzése a Peregrino Kft-nél

Támogatás összege: 41 983 200 Ft

Támogatás mértéke: 70%

Projekt leírása:
A projekthez kapcsolódó kapacitásbővítés keretében cégünk szécsénkei telephelyén található vendégház üzemeltetését kezdi meg. A budaörsi panzió üzemeltetésből adódóan rendelkezünk szakmai tapasztalattal, a működétetéshez megfelelő tudással, a vendégházat önerőből a megfelelő színvonalra felújítjuk. A projekt keretében a telephelyen történő beruházás által szükségessé váló humánerőforrás kerül biztosításra. Jelen projekt soránn 6 fő felvételét tervezzük a meglévő munkavállalóink megtartása mellett:
– 1 fő szakács
– 2 fő recepciós
– 2 fő szobaasszony
– 1 fő felszolgáló
A fenti munkakörökbe magunk tanítjuk be a munkavállalókat, így az új munkavállalók szakmai gyakorlati ismereteinek, munkatapasztalatának javulásához hozzájárul a projektünk, hogy átadhatjuk 30 éves tapasztalatunkat a fiatalabb generációnak.

A projekt összes elszámolható költsége: 59 976 000 Ft

Projekt befejezése: 2022.12.30.

Projekt azonosítószáma: VEKOP-5.1.1-5-1-2-16-2019-00145

Kedvezményezett neve: PEREGRINO Panzió Szolgáltató és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztés a Peregrino Kft.-nél

Támogatás összege: 18 266 413 Ft

Támogatás mértéke: 44,999994%

Projekt leírása:
A projekt keretében megvalósult az épület homlokzatának és padlásfödémjének hőszigetelése, nyílászárócsere, VRF rendszer telepítése, fűtéskorszerűsítés, valamint napelemes rendszer telepítés. A projekt keretében egy kombinált energetikai beruházást valósítottunk meg, amely kombinálja az épületenergetikai hatékonyság növelését megújuló energiák hasznosításával. A beruházás hozzájárul az épület energetikai hatékonyságának javításához, segíti a környezetbarát megújuló energiaforrást hasznosító rendszerek elterjedését, és egyben költségcsökkenést is eredményez az üzembentartó számára. Célunk a projekt megvalósításával energiafelhasználás csökkentés, valamint megújuló energiaforrás-felhasználás növelése által az üvegházhatást okozó gázok kibocsátás csökkentése. A projekt indokolt, hiszen egyszerre szolgálja a környezettudatos gazdasági versenyképesség erősítését, a környezetterhelés és a felhasznált primer energia mennyiségének csökkentését, illetve a vállalkozások rezsiköltségekhez kötődő terheinek enyhítését.

Projekt befejezése: 2022.09.30.